Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΟΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/7/2013 ΩΡΑ 8 22/7/2013

"Το Συντονιστικό" έχει ήδη προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής και των θεσμικών φορέων.
1) Διοργάνωση συγκεντρώσεων σε όλα τα χωριά της περιοχής στα οποία κληθήκαμε από τους τοπικούς συλλόγους
2) Έκδοση αφίσας, δελτίου τύπου, ενημερωτικού σημειώματος, συνοπτικού καλέσματος, ηχητικού μηνύματος (για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και για κάλεσμα με περιοδεύουσας "ντουντούκες"), εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές, ανακοινώσεις σε διάφορες τοπικές εκδηλώσεις στις οποίες κληθήκαμε.
3) Ενημέρωση του ιδρύματος  "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ", της κυτταρολογικής εταιρίας, της ομογένειας κυμιωτών, του ιατρικού συλλόγου Ευβοίας και άλλων θεσμικών φορέων.
4) Ανακοίνωση της συγκέντρωσης σε πολιτικά κόμματα και φορείς(και όχι σε μεμονωμένους βουλευτές), με τη δέσμευση -εφόσον θέλουν να χαιρετίσουν στη συγκέντρωση- να τοποθετηθούν σαφώς για την υποβάθμιση ή όχι του νοσοκομείου.
Τα έξοδα για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης και την έκδοση έντυπου και άλλου υλικού καλύπτει ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου.
Η ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΣΎΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΆΡΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΙΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΌΡΑ Η ΌΧΙ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΉΣΕΩΝ